Reklamation 

Om du är missnöjd med den tjänst du har gjort hos oss behöver du kontakta oss och du måste prata med din frisör så snart som möjligt.  

Du behöver även komma in så vi/frisören kan titta på ditt hår och därefter avgöra hur vi ska hantera det.  

Generellt måste en kontakt tas inom en vecka. 

Om du ska komma in för korrigering av ett arbete bör du vara tillgänglig med kort varsel då det heller inte ska gå för lång tid mellan behandlingstillfälle och åtgärd. Det kan då vara så att du erbjuds tid hos en annan frisör eller frisörtrainee.  

Färg/permanent 

En frisör bör få två gånger på sig att korrigera det jobb som gjorts och då utan extra kostnad för kunden om det är ett felaktig jobb.  

Har kunden ändrat sig och önskar ett annat resultat så utgår ingen gratis korrigering av arbetet.  

Klippning 

Vid mindre korrigeringar hjälper vi självklart till att lösa det så fort som möjligt.  

Är det något större fel eller gällande kommunikation mellan kund och frisör så måste man prata igenom det ordentligt för att båda parter ska känna sig nöjda.  

Produkter 

Om det är förpackningsfel på en produkt så ska du spara kvittot och kontakta oss så fort som möjligt. 

Stylingverktyg 

Stylingverktygen från ghd har du 2-3års garanti. Garantin gäller vid fabriksfel, räknas ej vid egen skada.  
Eftersom ghds stylingverktyg inte är plomberade är det inget öppet köp.  

Prissättning 

Har du en budget på vad ditt frisörbesök ska kosta? Berätta det för din frisör så kan ni tillsammans komma överens om vad som är rimligt för prisbudgeten.  

Är du osäker på vad du vill göra eller vill göra en stora förändringar, ring till salongen så vi kan hjälpa dig välja rätt frisörbehandling. Är du fortfarande osäker efter en konsultation via telefon kan du alltid komma in & vi kan kolla på ditt hår.  
Vi tar betalt för tid, material och tilläggsbehandlingar.  

Vi har även skriftliga avtal som vi kan använda för att undvika missförstånd eller liknande, känner du dig tryggare ber vi dig att fråga om ett sådant.  
Är du under 18år kan vi ibland behöva en förmyndares underskrift, detta är inte alltid.  

Trainee/elev 
Alla våra traineer & elever har som avsikt att bli godkända gesällfrisörer. 

Väljer du att boka tid hos en elev så är det billigare.  

Det lägre priset beror på att personen är under utbildning och att det då tar längre tid och ibland behöver dom extra hjälp och det kan bli fel.  

Du väljer själv om du vill gå till en elev och skulle det bli fel hjälper vi dig att korrigera det men även du måste komma ihåg att du inte kan ha lika höga krav på en person under utbildning som en som är färdigutbildad.  

Vi vill att du som kund ska vara nöjd och trygg hos oss, därför har vi en tydlig policy. Du är alltid välkommen att ställa frågan om något känns konstigt, vi försöker självklart alltid hjälpa dig.  

Avbokningar 

Vill du avboka din tid? 

Det måste ske minst 24h timmar innan, via telefon eller via bokadirekt.se. 

Bokar du inte av din tid eller inte dyker upp på din bokade tid debiteras du 100% av priset på din bokade behandling. Betalning via faktura eller swish.  

Detta är en policy vi har för att din frisör ska ha chans att få in en ny bokning. Eftersom frisöryrket är provisionsbaserat blir lönen påverkad vid avbokningar.  

Konsultation depositionsavgift 
Vissa av våra behandlingar kräver en konsultation. Framförallt hair talk extensions, bruduppsättning & brudsminkning.  
När du bokar någon av dessa behandlingar ingår en konsultation. Vid konsultationen kommer en depositionsavgift att tillkomma, den dras sedan av på behandlingen. Vid avbokning får du ej tillbaka depositionsavgiften. 
Konsultation lördag 1000:-, vardag 500:-.